Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stačí jen dodefinovat pravidla, podle kterých bude platit, že 4^2=8 a žádný problém.
Ovšem, kolego, již jsem upozorňovala, že máš moc rozpracovaných témat s bohatou reakci kolegů a žádný závěr z Tvé strany. (edit: opraven odkaz). Když uvidím posun v odkazovaných tématech, tak toto téma smažu :-) Děkuji, zdravím.
co jste smazala? je pravda že většinou neodpovím, ale to z důvodu, že jsem s odpovědí spokojen a nechci zvýrazňovat téma, které už bylo zodpovězeno. :) Většinou děkuju v prvním příspěvku předem. Každopádne opravím, i malé poděkování, člověka zahřeje u srdce. Dobrou noc přeji
↑ Freedy:
zatím jsem nic nesmazala, ale chtěl jsi smazat toto téma - ↑ tak?: :-) Opravila jsem odkaz na Tvá témata.
Reakci můžeš vyjádřit různě - pokud spokojenost, lze účastníkům přidat do reputace a téma označit za vyřešené, nebo přidat do tématu reakci přesně tak, jak příspěvky kolegů vnímáš - zpětná odezva slouží např. i jako podnět ke změně formy vysvětlení apod. Nejen poděkování :-)
Také klidnou noc.