Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
http://zamestnanci.fai.utb.cz/~schauer/ … d2=10*t-10 potrebuji zpocitat rychlost, zrychleni a pocatecni souradnice z prvniho obrazku a ukolu 4a
Zdravím,
laskavé moderátorské upozornění - není vhodné takovým způsobem formulovat úvodní příspěvky tématu (ale ani jiné příspěvky v tématu) viz pravidla. Osobně jsem se nezorientovala, co rozumíš prvním obrázkem (jelikož v odkazu je jeden obrázek pro více úloh). Pokud ještě je zájem, tak můžeš podrobně upřesnit, v čem je Tvůj problém, co jsi zkoušel a co se nedaří. Děkuji.
EDIT: Aha, když se ta rovnice musí odvodit z obrázku, musel bych si překontrolovat, co jsem napsal, a do toho se mi už nechce.
↑ rad1s:
První okénko, Animation 4a:
Podle zadání je
,
rychlost získáš derivací
a zrychlení další derivací
Počáteční souřadnice by podle rovnice pro
měla být -10, ale animace se vykresluje jako kdyby byla -25. Je to nějaké rozbité.
↑ KennyMcCormick:
Zdravím,
kolega bohužel neumí položit svůj dotaz korektně vůči ostatním (začít pozdravem, ukončit "děkuji"), proto moje poznámka. Jinak rozbité to není, jelikož funkci je třeba odvodit z obrázku a do okénka vložit ke kontrole (ovšem u těchto animací existuje i tajný tip na kontrolu :-)
Tak? děkuji.
--------
Lamborghini желтое по городу летит...
kolega bohužel neumí položit svůj dotaz korektně vůči ostatním (začít pozdravem, ukončit "děkuji"), proto moje poznámka
Jasně, to jsem překoukl, máš pravdu.