Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den,
narazil jsem dnes na Internetu na následující hodiny:
Nevíte, kde by se daly podobné (či stejné) věci sehnat? Nějaký geek shop (klidně zahraniční).
Díky
↑ halogan:
Zdravím :-)
konzultovala jsem tuto otázku s dcerou studujicí průmyslový design a povídala, že stačí rozdělat normální hodiny a ciferník je obvykle z papíru nebo z nějaké trvanlivější varianty (papír s nánosem) vhodným pro potisk. Kvalitní návrh potisku a potisk pry "no problem".
Také různé reklamní firmy provedou potisk technikou buď "tamponový potisk" nebo podobně - je to ale drahé, neboť se odvijí od počtu stejných kusů.
Jinak spektrum umelců, co mám ve svém seznamu "cvičenců matematiky a dalších oborů" je rozsáhly, určitě by něco navrhli.
Ještě jsem vybavila odkaz - prispevek 11, který jsem posílala kolegovi Saturday (zdravím :) na artlebedev - zkus se podívat na Produkty - někdo z kolegů dcery to ohodnotil, jako dobré (já tomu nějak nerozumím), teď jsem se tam ovšem zasekla na jejich výběru nesmyslů - tak jsem něco vybrala - třeba použiješ u maturity:
Klasikové ruské literatury: Tolstoj a Puškin
Vysvětlení číselných soustav - učebnice pro 2. třídu ZŠ - rychly preklad "Desitková soustava zvitezila, jelikož človek má na každé ruce 5 prstů. Kdyby těchto prstů bylo 6 - počítáme na tucty. A kdybychom měli kopyta jako kuň, tak počítame jako u Papua - tedy za použití dvojic (jiný překlad - sudá soustava - zřejmě dvojkova)"
Pravda o IBM
nerozumí tomu ani Anglican, ani Rus - odkud je výrobek?
ZOO v Moskvě
zkus také zadat slova подарки nebo подарок Těch nesmyslu, co napadá :-)
Ale pobavila jsem se (pracovat ovsem musím) :-)
↑ ttopi:
Привет, милый друг Ттопи!
Где мыши? Там тигры, жирафы и милиция.
Надеюсь, что друг ↑ halogan: нас извинит за болтовню не по теме.
Celkem oblíbená trička: http://store.xkcd.com/