Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ tranceee:
Zdravím,
tomu zadání není příliš rozumět - co je "na" - popiš to slovně, pokud se to nedaří zapsat.
tak?
zkus použit substituci
a trochu vlastní snahy, prosím
↑ tranceee:

Máš to tak a co děláš dál?
↑ tranceee:
podívej se na pravidla počítání s mocninami, máš silné mezery :)
Zdravím rádio Jerevan :)
↑ tranceee:
výborně :)
ja sem ale tupej xD ↑ gadgetka:
hm no já už to neviděl tak 2 roky naposledy pred maturou a ted sem zblblej z z riemanova integrálu a všech těch věcí .. :)
ale díky moc ...
kdo ví jak to chodí na vejšce .. tady se prostě nedá věřit ani tý nejtriviálnější věci xD všechno má svý "ALE" a né všechno se zdá takový jaký to vypadá a to už člověku pak trochu rabe :)
tranceee, já, než jsem objevila havrlanta, tak jsem matiku neviděla cca 20 let, ale neboj, žádnej učenej z nebe nespadnul, a pak ... někdo má vlohy na matiku, jiný na chemii, někdo na obojí (že, jelenko?) :)
↑ gadgetka:
svatá pravda :)
↑ tranceee:, ↑ gadgetka:
také hezky věčer :-)
↑ tranceee: zajimavý komentář - jak to chodí na VŠ, a co teprve reálita běžného života zaměstnané matky, že gadgetko :-)
Naše mladší ditě dnes jelo na školu v přírodě, smékam před sborem učitelek a vychovatelek v družině, co jely jako doprovod - a ony absolutně v pohodě a pořad s usměvem.
Já zejména v žehlení vynikám, zbytek jen tak :-)