Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Přes školní rok jsem měl nějaké zdravotní problém a tudíž i velkou absenci, takže jsem neklasifikován z matematiky. Našel by se zde někdo ochotný, kdo by mi občas něco vysvětlil přes ICQ? Vyhovovalo by mi to tak více, než tady na fóru. Byl bych ochotný přispět i nějakou symbolickou částkou, ale opravdu jen symbolickou, jsem chudý student :)
zhruba se jedná o
* soustavy rovnic, nerovnice, funkce, logaritmy, goniometrické funkce a pár dalších věcí

Nechci ti kazit iluze, ale "doučování" přes ICQ (či jinou formu instantního messagingu) je nejen neefektivní, ale zároveň časově náročná pro obě strany.
Základem je teorie a její úspěšné pochopení. Doporučuji ti tedy, abys zasedl na pár dní s učebnicí, vzal k ruce Petákovou (pokud ji vlastníš, jinak stačí i učebnice) a počítal. Pokud nebude něco jasného, tak se zeptáš tady.
---
Nemyslím to nijak zle, ale pomůže ti to.
Špatně jsem se vyjádřil, nemyslím vyloženě doučování, spíš dovysvětlení drobností, kterým nerozumím.

↑ spik:
Ty drobnosti můžeš poslat sem. Nebudeš vytěžovat jen jednu osobu, budeš mít náhled z více stran a minimalizuje se šance chyby.
Založ si tedy nové téma, vhodně jej nazvi a my se ti budeme věnovat.
Já jsem sem tam s něčím pomáhal přes ICQ kamarádkám (dokonce jsem se jednou pokoušel od základu vysvětlit goniometrii :-) ), ale je to opravdu hodně vysilující a taky dost neefektivní - zvlášť mi chybí něco jako kus papíru nebo tabule. S přímým osobním vysvětlováním mám lepší zkušenosti.
jendula11 to by bylo perfektní, ale jak říkám, je toho dost a nemám až tak moc peněz, ale pokud bys mi pomohl, byl bych určitě rád