Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Chtěla bych se zeptat, co dělám špatně nebo spíš co bych měla udělat aby se mi zobrazovaly symboly a okno pro zápis v Texu.
Dřív, když jsem na tomto fóru zapisovala nějaký příklad, tak na pravé straně vedle okna pro zápis bylo okno, kam jsem si příklad napsala a pak ho vložila mezi značky Tex a bylo to, ale teď to okno na pravé straně není a ani ty symboly.
To je nějaká chyba u mě nebo je změna na těchto stránkách?? Mě to předtím vyhovovalo.
↑ Katarina:
Zdravím,
není to chyba na tvé straně, jak tady sděluje vážený Admin, že byla nějak potíž a editor byl odstraněn.
Můžeš však psat pomocí tlačitka TeX nebo pomocí "dvou dolarů" $ (vzorec vkladaš mezi značky). Stručný návod je tady, nejaké speciality (nebo tam můžeš cvičit), ještě polopatické pomůcky :-) Nikdo se nebude zlobit, pokud zpočatku v příspěvku napíšeš, že potřebuješ pomoc se zápisem.
Hodně zdaru.