Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 10. 10. 2009 12:31 — Editoval scirocco (10. 10. 2009 12:31)

scirocco
Místo: Bratislava
Reputace:   

Jarník na prodej

Zdravím všechny. Mám na prodej kompletního Jarníka. Celkem v zachovalém stavu, všechny 4 díly, tj. Diferenciální počet I + II a Integrální počet I + II. Vydání z roku 1974. Kdo má vážný zájem, ať napíše.

#2 10. 10. 2009 17:16

kaja(z_hajovny)
Místo: Lážov
Reputace:   12 
Web

Re: Jarník na prodej

No nevím, Karlštejn, manželka a Jarníkovy knížky se snad ani neprodávají ....

Ale když už: bylo by to v Brně a dala by se koupit jenom jedna z nich?

#3 11. 10. 2009 07:53

scirocco
Reputace:   

kaja(z_hajovny) napsal(a):

Ale když už: bylo by to v Brně a dala by se koupit jenom jedna z nich?

V Brně by to po domluvě šlo, ale radši bych je prodal jako komplet.

Tady se dají sehnat některé díly jednotlivě:
http://aukro.sk/search.php?sg=0&string=jarnik

#4 25. 10. 2009 14:18

Olin
Místo: Brno / Praha
Reputace:   81 

Možná bych o toho Jarníka měl zájem (jako komplet), je ta nabídka ještě aktuální? Mohu převzít v Brně i v Praze.

Matematika = královna věd. Analýza = královna matematiky. (Teorie množin = bohatství matematiky.)
MKS Náboj iKS

#5 25. 10. 2009 15:34

scirocco
Reputace:   

Olin napsal(a):

Možná bych o toho Jarníka měl zájem (jako komplet), je ta nabídka ještě aktuální? Mohu převzít v Brně i v Praze.

Ano ještě je k dispozici. Cena je 1000,- Kč za všechny čtyři. Knížky jsem dostal duplicitně, nekontroloval jsem je, ale jsou ve výborném stavu – podle mně nebyly ani otevřené. Jenom papírové přebaly jsou na pár místech natržené. Jde o vydání z roku 1974.

Kdyby mněl někdo zájem, taky mám na prodej Algebru (Procházka, Academia 1990), v perfektním stavu, za 200,- Kč.

A ještě Oborová encyklopedie matematiky (Nečas a kol., SNTL 1977) – Dvě tlusté knihy (celkem asi 2300 stran), v dobrém stavu (u jedné ale chybí přebal) za 700,- Kč. 

Můžeme se domluvit na osobním setkání v Brně někdy počátkem listopadu. V případě vážného zájmu je nejlépe poslat mi e-mail, tady přes fórum.

Zápatí