Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
No nevím, Karlštejn, manželka a Jarníkovy knížky se snad ani neprodávají ....
Ale když už: bylo by to v Brně a dala by se koupit jenom jedna z nich?
kaja(z_hajovny) napsal(a):
Ale když už: bylo by to v Brně a dala by se koupit jenom jedna z nich?
V Brně by to po domluvě šlo, ale radši bych je prodal jako komplet.
Tady se dají sehnat některé díly jednotlivě:
http://aukro.sk/search.php?sg=0&string=jarnik
Možná bych o toho Jarníka měl zájem (jako komplet), je ta nabídka ještě aktuální? Mohu převzít v Brně i v Praze.
Olin napsal(a):
Možná bych o toho Jarníka měl zájem (jako komplet), je ta nabídka ještě aktuální? Mohu převzít v Brně i v Praze.
Ano ještě je k dispozici. Cena je 1000,- Kč za všechny čtyři. Knížky jsem dostal duplicitně, nekontroloval jsem je, ale jsou ve výborném stavu – podle mně nebyly ani otevřené. Jenom papírové přebaly jsou na pár místech natržené. Jde o vydání z roku 1974.
Kdyby mněl někdo zájem, taky mám na prodej Algebru (Procházka, Academia 1990), v perfektním stavu, za 200,- Kč.
A ještě Oborová encyklopedie matematiky (Nečas a kol., SNTL 1977) – Dvě tlusté knihy (celkem asi 2300 stran), v dobrém stavu (u jedné ale chybí přebal) za 700,- Kč.
Můžeme se domluvit na osobním setkání v Brně někdy počátkem listopadu. V případě vážného zájmu je nejlépe poslat mi e-mail, tady přes fórum.