Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Po delší době jsem se podíval na statistiky návštěvnosti Matwebu a fóra, tak pokud má někdo zájem, může se taky podívat. Všechno je to v PDF a jsou to statistiky z tohoto fóra od prvního září doteď:
— celkový přehled,
— průměrný počet zobrazených stránek,
— čas strávený na webu,
— noví vs. vracející se návštěvníci,
— loajalita návštěvníků,
— používané prohlížeče,
— používané operační systémy,
— mobilní zařízení,
— přehled zdrojů návštěvnosti,
— 250 nejčastějších dotazů z Googlu,
— 250 nejčastějších odkazujících stránek,
— 250 nejnavštěvovanějších stránek.
Máme 30000. téma :-) gratulujme si.
Chtěla jsem něco pohovořit o skupině návštěvníků s pouze jedním příspěvkem a o stavu odezvy autorů dotazů v sekci VŠ, ale někdy jindy, až budu mít čas.
Zdravím.
---------------------
odpovězeno v ramci hnutí "Za témata odpovězenejší", ale kdyby se objevilo aktuálních statistik, tak bych si určitě početla, děkuji, nehoří.
↑ jelena:
OT: Ahoj :-) ...
Všimla si si reakciu užívateľa témy č. 30000? Hneď ma chuť počítať prešla, ale niečo som už medzitým vyplodila...
Sedím zasa v PC škole a počúvam o pravdepodobnosti a náhode :-) ...
↑ Dana1:
:-) Zdravím, Dano,
náhody nejsou. Jednou se vydám hledat kružítko a spočtí si, kolik hodin jsem věnovala virtuálnímu plácku. A proč asi? Třeba za takové téma si řeknu, že to smysl má, ale zas dalších 20 (možna i více) smysl nemá.
30000. téma jsem původně nečetla celé, jen úvodní příspěvek, který jsem si uložila, že až budu něco psát, tak oznámím tuto udalost. Škoda, že je takové.
----------------------------------------------------------
Ze statistik mne hlavně zajímá, jak si stojim s tématem "O nás :-)" oproti "Zapomněnkam", posledně to byla situace skličující :-)
Hledím do reál-virtuál statistík a poslouchám Neoton :-)...
Mějte se hezky.
Uložil jsem nějaké nové statistiky, jsou tu: http://forum.matweb.cz/files/?dir=stats2011Q12 Z názvů PDF by mělo být jasné, co obsahují.
Uložil jsem na web další statistiky za druhou polovinu roku 2011. http://forum.matweb.cz/files/?dir=stats2011Q34
Koukám, že jsem zapomněl aktualizovat statistiky. Přidal jsem tak statistiky za celý rok 2012: http://forum.matweb.cz/files/?dir=stats2012
Mám tam trochu zmatené grafy: ty s většími tečkami jsou týdenní, ty spojitější jsou denní.
"exotopedia.org / referral" ?? :-)
Zdravím,
jak to, že statistiky ohledně návštěvnosti v období maturity jsou na fcbk (navíc bez hodnot a označení na svislé ose)? Také od posledních statistik uplynulo více roku - šlo by přidat nové? Nehoří, děkuji.
↑ Lukee:
Koukám, že jsi tradičně zapomněl :-) Ale zachytila jsem 75000. téma.
↑ Lukee:
:-) přesně dle manuálu. Děkuji.
Budeš muset vážně začít uvažovat nad sekci pro ČJ - na 101. místě se hledá "slíbil nebo slíbyl".
Zdravím,
pokud funguje počítadlo, tak 500000. příspěvek se mi zachytit podařilo :-) Další počty (500001) otevírá kolega Roidoc.
↑ Lukee: jednou budou i za léta 2014 a 2015 - to bys mohl k 10. výročí založení zvládnout :-)
↑ Lukee:
:-) tolik radosti, děkuji velice - akorát v jednotlivých letech máš jinou skladbu ukazatelů, tak se musím trochu v trendech zorientovat. Na nástěnku přidám, až se dovím, že už je po maturitách.
Co říkáš na opavskou událost? Jak to jde vůbec všechno stihnout (+ další akce) - pro pobavení: chci jít na 01.06. do Slezanky a musela jsem ve slovníku zjistit, co to je "hokna". Zdravím.