Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ miso16211:
vložit->symbol tam je spousta znaků včetně inkluze, ale psát nějaké delší dokumenty s matematickými zápisy je utrpení...
nie je tam znak napr pre vsetky a ked tam zkopirujem obrazok tak to nevytlaci na cierno ale sivo
↑ miso16211:
Jakou máte verzi Wordu? V mé verzi 2007 je na kartě vložení nabídka rovnice. Pod tím je celá řada symbolů včetně znaku pro všechna.
Ale psát v tom něco delšího bych neradil nikomu :)
↑↑ mikrochip:↑↑ halogan:
Děkuji oběma.
Tak asi zvítězil PocketBook PRO 903. I když je poněkud drahý.
↑ gladiator01:
V čem nakonec zvítězil? Ta dotyková vrstva vypadá zajímavě, i když na e-ink čtečkách to není nic oslnivého, je to stále něco, co je výhodou. (za takové peníze bych bral už tablet, ale to jsem já :-)
Příjemné čtení přeji.
↑ janca361: Ve wordu 2007 to jde snadno. Na kartě "Vložení" se nachází až vpravo symbol "Rovnice". Jak to je v jinejch verzích přesně nevim, ale určitě to nebude těžký najít na googlu nebo v nápovědě.
↑ Moabiter:
Ve Wordu 2003 je:
Vložit - objekt - editor rovnic ( i když nevím jestli je ten editor rovnic "běžnou" součástí instalace)
↑ halogan:
Dotyková vrstva, více formátů bez nutnosti konverze, wifi, slot na paměťovou kartu. Podpora adresářové struktury.
Sice tam není klávesnice jako u kindle a je o trošku tlustší, ale co se dá dělat. Jinak je to dost podobné.
To, že je tak drahý mi vadí také. Ale ty ostatní typy jsou stejně, takže si nevyberu.
↑ Stýv:
Je to slangové slovo, takže pravopis je tuším voliteľný.
Mimochodom..Nie je to najroztomilejšie video. Toto je najroztomilejšie video: http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEV … r_embedded
↑ miso16211:
Zdravím, doplním ještě možnost - Mathtype se dá získat ve zkušební verzi, ale zůstává mi omezeně funkční (dosud), ale stačí to, dokud nepřeinstaluješ. Jinak OpenOffice se mi zdá v tomto pohodlnější o hodně (zkus projít manuály a nápovědy k balíku).
------------------------------------------------------------------------------------
Statistiky jsou zdrcující - téma "O nás :-)" je v hlubokém propadu oproti "Zapomněnkám". Útěchou mi bude mimo jiné - vidět Lukáše online, číst zprávu o školním úspěchu kolegy da.backera, obdivovat další výkony kolegy Zdeňka na MatWiki - což je nakonec celkem dost :-)
Mějte se hezky a děkuji za statistiky.
Pro kolegu Stýva - v ruštině je и :-), kolegovo Stývovo video se mi libí.
↑ janca361: plyšový tuleňátko jsem viděl v hračkářství v palladiu. předpokládám, že je budou mít i jinde:)
↑ janca361:, ↑ Stýv:
Vy toho naděláte kolem blbýho tuleně…
Koťátko je lepší.
:-)
</flame>
↑ Stýv:
Mám pocit, že sa môžeš byť Stýv, ale aj Stív. Podľa toho, ako ty chceš :) Ak nájdem "díky" v nejakom slangovom slovníku, ozvem sa
↑ Pavel Brožek:
Konečne niekto na mojej strane :):)
Mimochodom..Prečo sa na VŠ nevyučuje geometria :) ?
↑ Pavel Brožek:
On není blbej! On je krásnej! :) Takovej...na mazlení :))
↑ BakyX:
Na VŠ se geometrie vyučuje.
↑ janca361:
No mě nijak nenadchnul :-)
↑ Pavel Brožek:
To mě zase nenadchlo kotě, to bude asi tím, že nemám ráda kočky, co ty na to? :)
Ale lachtani, tuleni, lední medvědi... <3