Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 25. 07. 2008 21:41

martanko
Místo: banska bystrica
Reputace:   
Web

robert.marik skripta + ostatni

ahoj, nebol som tu uz dlho pre povinnosti.. robert.marik ak tu budes tak mi prosim ta nechaj link pripadne kde si mozem stiahnut tieto knihy:

Barvinek - Calculus - rukopis
Dosla, Dosly - Metricke prostory
Fuchs - Teorie mnozin pro ucitele //// tuto chcem velmi :)
Horak - Algebra a teoreticka aritmetika II.
Horak - Zaklady matematiky
Jarnik - Diferencialni pocet
Jarnik - Integralni pocet
Novak - Diferencialni pocet v R

neviem koho by som sa spytal na tieto knihy.. tu na slovensku je tiez vela literatury, no ako si mi dal stiahnut od Doslej Diferncialni pocet funkci jedne promenne.. mnam :) krasne citanie..

ak moze niekto tuto literatutu poslat tiez nech sa paci :) dikes

#2 25. 07. 2008 22:08

kaja.marik
Veterán
Reputace:   57 

Re: robert.marik skripta + ostatni

zdravim, robert.marik uz sem davno nechodi, viz http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=3325 , ale asi by se dal najit pres google.

Ale asi by to stejne k nicemu nebylo: ty knihy Jarnika skoro jiste k legalnimu stahnuti v elektronicke podobe nejsou, Novak a Horak asi take ne.
Fuchsovy skripta v elektronicke forme existuji, ale nevim jestli jsou volne k mani, myslim ze se ale stanou soucasti nejakeho webu o kombinartorice, teorii grafu a teorii mnozin, ktery tvori Pavla Zagorova na MU
Dosla Dosly: http://spolupracuj.cz/muni/ , je to i prednaskou doc. Simsy :)

Asi jsem konzervativni, ale neni na to se ucit z papirovych skript a listovat ucebnicema. A ten Jarnik je v kazde knihovne a obcas byva v antikvariatech.
-----------------------------------------------
Paní lesní se chytla za tvář a řekla: „Bodej? ne! Zub mne bolí až hrůza. To je z toho, že necháváte pořád všecko dokořán.“
„Nebo spíš, maminko,“ ozval se pan lesní, který právě vcházel, „uvolnila se ti plomba ve stoličce, a to je to.“
„Já bych, vzácná paní, myslil, aby se vytrh’ a zasadil nový vyndávací. Anebo radši všecky najednou vytrhat a nové zasadit. Ty aspoň nebudou bolet. Já bych také moc rád měl vyndávací.“

#3 25. 07. 2008 22:16

ttopi
Místo: Ústí nad Labem
Reputace:   

Pan docent Šimša má příjemný hlas a vystupování. Ale jsem si jistej, že se při jeho přednáškách dobře usíná. On mluví tak pomalu, že by mě uspal :-)

oo^0 = 1

#4 25. 07. 2008 22:24

Marian
Místo: Mosty u Jablunkova
Škola: OU
Pozice: OA, VSB-TUO
Reputace:   67 

↑ martanko:

Jarnik se dal sehnat v elektornicke podobe. Bohuzel linky nejsou jiz aktivni, krome jedineho - V. Jarnik, Diferencialni pocet I. Lepe se to cte v tistene podobe. Ale pro jistotu do elektronicke knihovny se muze hodit.

#5 28. 07. 2008 21:05 — Editoval matoxy (28. 07. 2008 21:37)

matoxy
Místo: Lučenec/Martin
Reputace:   

Marian, ako mám prosím vás rozbali? tú knihu na ktorú ste odkázal? Lebo som si ju stiahol, ale neviem ju otvori?.

Ďakujem.

EDITACE: už sme sa vo vedľajšej téme dohodli.

You know who
(or maybe not)

#6 28. 07. 2008 23:28

martanko
Reputace:   
Web

celkom zaujimavo prednasa ten ujo :D

#7 29. 07. 2008 00:06

Marian
Místo: Mosty u Jablunkova
Škola: OU
Pozice: OA, VSB-TUO
Reputace:   67 

↑ martanko:

Ak mas na mysli uja Jarnika, tak je to normalne. Ten text je predovsetkym velmi precizne napisany, no cestina nie je sucasna. Azda sa ti bude pacit zvysok knihy.

#8 29. 07. 2008 14:14

martanko
Reputace:   
Web

↑ Marian:
pozrel som si len kusok, ale vyzerato to zaujimavo

Zápatí