Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
ahoj, nebol som tu uz dlho pre povinnosti.. robert.marik ak tu budes tak mi prosim ta nechaj link pripadne kde si mozem stiahnut tieto knihy:
Barvinek - Calculus - rukopis
Dosla, Dosly - Metricke prostory
Fuchs - Teorie mnozin pro ucitele //// tuto chcem velmi :)
Horak - Algebra a teoreticka aritmetika II.
Horak - Zaklady matematiky
Jarnik - Diferencialni pocet
Jarnik - Integralni pocet
Novak - Diferencialni pocet v R
neviem koho by som sa spytal na tieto knihy.. tu na slovensku je tiez vela literatury, no ako si mi dal stiahnut od Doslej Diferncialni pocet funkci jedne promenne.. mnam :) krasne citanie..
ak moze niekto tuto literatutu poslat tiez nech sa paci :) dikes
zdravim, robert.marik uz sem davno nechodi, viz http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=3325 , ale asi by se dal najit pres google.
Ale asi by to stejne k nicemu nebylo: ty knihy Jarnika skoro jiste k legalnimu stahnuti v elektronicke podobe nejsou, Novak a Horak asi take ne.
Fuchsovy skripta v elektronicke forme existuji, ale nevim jestli jsou volne k mani, myslim ze se ale stanou soucasti nejakeho webu o kombinartorice, teorii grafu a teorii mnozin, ktery tvori Pavla Zagorova na MU
Dosla Dosly: http://spolupracuj.cz/muni/ , je to i prednaskou doc. Simsy :)
Asi jsem konzervativni, ale neni na to se ucit z papirovych skript a listovat ucebnicema. A ten Jarnik je v kazde knihovne a obcas byva v antikvariatech.
-----------------------------------------------
Paní lesní se chytla za tvář a řekla: „Bodej? ne! Zub mne bolí až hrůza. To je z toho, že necháváte pořád všecko dokořán.“
„Nebo spíš, maminko,“ ozval se pan lesní, který právě vcházel, „uvolnila se ti plomba ve stoličce, a to je to.“
„Já bych, vzácná paní, myslil, aby se vytrh’ a zasadil nový vyndávací. Anebo radši všecky najednou vytrhat a nové zasadit. Ty aspoň nebudou bolet. Já bych také moc rád měl vyndávací.“
↑ martanko:
Jarnik se dal sehnat v elektornicke podobe. Bohuzel linky nejsou jiz aktivni, krome jedineho - V. Jarnik, Diferencialni pocet I. Lepe se to cte v tistene podobe. Ale pro jistotu do elektronicke knihovny se muze hodit.
↑ martanko:
Ak mas na mysli uja Jarnika, tak je to normalne. Ten text je predovsetkym velmi precizne napisany, no cestina nie je sucasna. Azda sa ti bude pacit zvysok knihy.
Stránky: 1