Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
náhled na originál zápisu...
↑ Hodná dcera:
děkuji, vůbec mi to nešlo :-)
↑ Hanis:
a) to nejsi Ty, ale kolega hanzy, kterému jsme přidělili odpovědnost za bod 6), ze kterého sloučením bodů 4) a 5) se stal bod 5). Ty jsi v levém horním rohu :-)
b) proč jsou šípky - to si neumím vybavit (nejspíš jsem byla fascinována kvalitou propisky), ale vím, kdo měl odborný dohled nad čárkou nad písmenem a ve slově "malá".
V které fázi prohlásíme téma za vyřešené? Děkuji, zdravím :-)
↑ janca361:
a vy? :-)
↑ pietro:
:-) v čase? Jsme tvořili příliš dynamické uskupení, aby se to dalo zachytit - přibližně tak.
------------------------------------------------
Jsem zneklidněna faktem, že kolega Olin se na nás (na mne?) zlobí a budu doufat, že se odzlobí. Děkuji.
↑ jelena:
Já se na nikoho nezlobím, jen se mi opravdu nelíbí představa, že moderuji nově vzniklou sekci s nejasným účelem v těchto dobách, kdy mám jiné práce nad hlavu a na fóru se objevuji, jen když se chci flákat.
↑ Olin:
děkuji :-) Představa, že se fóru objevím, když se mi chce pracovat, je celkem úděsná. Takový elán samozřejmě budu směrovat úplně jiným směrem.
Třeba vím, že bych měla rozepsat úkoly ze zápisu na příslušné stoly, ale teď se mi nechce - a to je to pozitivum - rozepíší, až se mi bude chtít, nebo úkoly dokážou se rozepsat samostatně (například upřesní, prosím, co je "malá suma")
Sekci osvětlím přes jiné komunikační prostředky (kdybys byl Moderátor, přečetl bys to v sekci Moderátorů a já bych měla ušetřeno času :-). Je to však záležitost absolutně nikam nespěchající - momentálně ani není čemu se věnovat - odkaz na MAW opět nefunkční, ale on se určitě zprovozní - už se podařilo :-), zatím se může zaskočit s ručním derivováním.
Zdravím.
-------------------------------------------------
Kdy budeme považovat téma "Setkání" za vyřešené? Děkuji.
Aspoň nejaké zábery z Veselé Vačice...
http://www.veselavacice.cz/fotogalerie.html
a keby tam mali WIFI tak by bola aj videokonferencia.
Hlásím, že úkoly jsem rozepsala:
úkol 1)
úkol 2) - hlásím rozpracování, o výsledku budu informovat - splněno,
úkol 3) - kolega Ondřej má na stole :-) - splněno
úkol 4) - viz úkol 3) + zde,
úkol 5) - splněno,
úkol 6) - odloženo,
úkol 7) - prosím kolegu Olina, aby napsal požadavek Pavlovi na "malé sumy" - sem, děkuji,
úkol 8) - viz úkol 4),
úkol 9) - jen námět - zatím využívám téma,
úkol 10) - zde.
Téma považuji za vyřešené a tak ho označím.
Zdravím.
Zdravím,
jelikož nám skoro na dvorek dovezli spoustu kultury, ale zas abych to se zvyšováním kulturní úrovně nepřehnala, tak proložím aktivity a obnovím téma.
Pokud máte zájem o další setkání, založila jsem kalendář pro hlasování - stačilo jen standardizovat návrh a realizaci zorganizovanou kolegou Lukášem M. Pokud máte jiné návrhy, dejte, prosím, vědět.
kolega Olin napsal(a):
...moderuji nově vzniklou sekci s nejasným účelem...
řekla bych, že moderování sekce CAS je nejpohodlnější z celého fóra, pohodovější snad bude už jen moderování sekce "Zajímavé úlohy z matematických struktur" :-)
Tak doufám, že zase nebudu nemocný :-). Je ještě tak brzy, že jsem zatím vyplnil všude ano, ale nemůžu vyloučit, že budu ještě editovat :-).
↑ Ondřej:
vezmi si příklad z Pavla - nemá dotazy na smysl a fajfka. Píšu si "přísun průpisky je ohrožen" a nezapomeň, prosím, zabalit veslo.
↑ Pavel Brožek:
vezmi si příklad z Ondřeje - po dvojtečce má malé písmo ve slově "student". Věnuj se zatím otužování a konzumaci čerstvého ovoce, abys byl zdráv v každém termínu.
Nechtěl bys, prosím, být alespoň freelancerem Generálního štábu? Protože představa, že po Vrchním Veliteli budu chtít nástěnku s oznámením a hromadné rozeslání mailů mne přímo deptá, ale v některém dalším vstupu se pokusím :-)
↑ jelena:
Mně se to prostě nelíbí, budu rebel a nechám si tam velká písmena bez ohledu na to, že to je třeba špatně :-D.
Podzim je blbý termín. Já jsem vždycky nemocný dvakrát za rok – na jaře a na podzim, konkrétní termín předem neznám :-D.
Já vlastně ani nevím, proč jsem před rokem to hromadné rozesílání řešil tak složitě, vždyť si stačí z databáze vypsat seznam mailů, na které to chci poslat, a pak už to odeslat jako jeden mail s velkým množstvím příjemců (udělat to tak, aby jeden uživatel neviděl maily těch ostatních, snad jde, i když jsem to nikdy nezjišťoval). Takže má pomoc snad nebude potřeba :-).
↑ Pavel Brožek:
"Mně se to prostě nelíbí" (c) - to je pádný důvod :-) klidně buď rebel v harmonické sestavě s kolegy Stývem a Jarrro :-)
"Podzim je blbý termín" (c). V letě zas hledáš sušenky a v zimě je málo slunečno.
Pavel B. napsal(a):
vždyť si stačí z databáze vypsat seznam mailů...
máš pravdu - Velitele bych nezatěžovala - přidám odkaz na kalendář do prvního příspěvku a to považuji za dostačující. Kdo komu chce poslat mail nebo PM, tak ať pošle. Zatím tomu pracovně řeknu "první cirkulář" :-)
------------------------------------
Let's get try to join us...
Zdravím,
snad to letos časově a zdravotně vyjde a budu se moci zúčastnit :-) zatím mám téměř všude ano, avšak do srazu je ještě mnoho týdnů, takže jsem na tom podobně jako ↑ Pavel Brožek: :-)
↑ Aquabellla:
Potom platí stejné doporučení :-) Otužování (v tom horku) a ovoce. Já nejspíš onemocním teď a z klimatizace :-)
↑ Pavel Brožek:
ještě jsem vzpomněla, že jsi měl v levém horním rohu nějaký úderný slogan "o nominaci a potom se setkat". Nevzpomeneš si, prosím? Když už mám jít s raportem? Děkuji.
↑ jelena:
To si teda vůbec nevzpomínám, ani si už nezvpomínám, že jsem do levého horního rohu něco přidával já :-).
↑ Pavel Brožek:
:-) děkuji, nějak jsem měla zafixováno, že jsi se staral o celou administrativu okolo - tedy že by Jeho Vělitelstvo napsal sám (?), tak snad si vzpomene. Z toho plyne ponaučení "není manuál=není slogan".
↑ jelena:
No jo, když si vy moderátoři můžete skrytě editovat cizí příspěvky, to se pak vzpomíná :-D.
Máš teda pravdu, upravoval jsem ten text. To ale nemění nic na tom, že si nevzpomínám, co jsem tam napsal :-).
↑ Pavel Brožek:
:-) to asi patří do jiného tématu, co jsi všechno zapomněl.