Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Člověk se nemůže nikdy zmýlit!! Nevím, co jsem dělala, byl to jen překlep!.. Myslím si , že člověk není bezchybný.
↑↑ jelena: Opravdu si nejsem jistá o co ti Jelene jde? Jako jestli tohle je forum, kde se uráži, tak to pěkně děkuji!
↑ krasotinka:
to určitě není nikdo bezchybný (jednak - nejsou to překlepy, druhák - jsou opakovaně).
krasotinka napsal(a):
Opravdu si nejsem jistá o co ti Jelene jde?
např. o to, že pokud se objevíš po měsíci v tématu, co jsi založila, tak bys mohla začít poděkováním kolegům za snahu, sdělením, zda jsi problém dořešila apod. A o tu češtinu také. Jinak - jsem Jelena, tedy "...ti, Jeleno, ..." (a čárky). A také děkuji (např. za ukončení témat, co jsi založila). Zdravím.
Jde o překlep, neuvědomila jsem si to prostě, myslím, že kvůli tomu se nestřílí. Pro mě jsou důležitější věci na světě než TO, co řeší ty a navážíš se do ostatních. Já jsem ostatním poděkovala, tobě rozhodn děkovat nebudu.
Kdo má poznat z JELENY, co to je vlastně za pohlaví? :D To se těžko poznává, já znám ten JELEN, aspoň u nás to tak chodí.
↑ krasotinka:
:-) u vás, to je kde? Výhoda mého jména je v tom, že i při představě rodu mužského se skloňuje také jako "Jeleno" (pro 5. pád - víz příručka). A fórum-jméno máš dodržovat - komolení je proti netikete. Jinak postačuje se podívat, co píši ve slovesech minulého času.
Máš v plánu se mnou ještě debatovat o češtině, nebo uděláš jasno, zda jsi téma dokončila? :-) Děkuji.