Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#26 18. 12. 2014 17:32

krasotinka
Reputace:   

Re: Vlastnosti funkce (definiční obor, sudost/lichost,..)

Člověk se nemůže nikdy zmýlit!! Nevím, co jsem dělala, byl to jen překlep!.. Myslím si , že člověk není bezchybný.

#27 18. 12. 2014 17:35

krasotinka
Reputace:   

↑↑ jelena: Opravdu si nejsem jistá o co ti Jelene jde? Jako jestli tohle je forum, kde se uráži, tak to pěkně děkuji!

#28 18. 12. 2014 18:33

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ krasotinka:

to určitě není nikdo bezchybný (jednak - nejsou to překlepy, druhák - jsou opakovaně).

krasotinka napsal(a):

Opravdu si nejsem jistá o co ti Jelene jde?

např. o to, že pokud se objevíš po měsíci v tématu, co jsi založila, tak bys mohla začít poděkováním kolegům za snahu, sdělením, zda jsi problém dořešila apod. A o tu češtinu také. Jinak - jsem Jelena, tedy "...ti, Jeleno, ..." (a čárky). A také děkuji (např. za ukončení témat, co jsi založila). Zdravím.

#29 18. 12. 2014 18:39

krasotinka
Reputace:   

Jde o překlep, neuvědomila jsem si to prostě, myslím, že kvůli tomu se nestřílí. Pro mě jsou důležitější věci na světě než TO, co řeší ty a navážíš se do ostatních. Já jsem ostatním poděkovala, tobě rozhodn děkovat nebudu.

#30 18. 12. 2014 18:40

krasotinka
Reputace:   

Kdo má poznat z JELENY, co to je vlastně za pohlaví? :D To se těžko poznává, já znám ten JELEN, aspoň u nás to tak chodí.

#31 18. 12. 2014 18:53

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ krasotinka:

:-) u vás, to je kde? Výhoda mého jména je v tom, že i při představě rodu mužského se skloňuje také jako "Jeleno" (pro 5. pád - víz příručka). A fórum-jméno máš dodržovat - komolení je proti netikete. Jinak postačuje se podívat, co píši ve slovesech minulého času.

Máš v plánu se mnou ještě debatovat o češtině, nebo uděláš jasno, zda jsi téma dokončila? :-) Děkuji.

Zápatí