Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 20. 05. 2009 23:34

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Kdy povolit mazat příspěvky?

V tomto tématu padly tyto poznámky:

M@rvin napsal(a):

To ADMIMS: možná by nebylo od věci zamyslet se nad návrhem zákazu mazání příspěkvů, které nejsou poslední v tematu, toto právo by meli mýt právě jem Moderátoři.

lukaszh napsal(a):

Nevidím dôvody pre zákaz mazania. A reakcia Mariana mi príde celkom rozumná. Ja tiež po upozornení radšej príspevok zmažem. Nie každý môže dočítať vlákno do konca a zoberie si to (zlé) čo potrebuje. Niekedy to samozrejme robím preto, že by som sa od hanby prepadol ;-)

Jak z toho ven? Mažete často příspěvky „uprostřed“ stránky? Nebo jenom když se jedná o poslední příspěvek? (Pravděpodobně dvojité poslání téže zprávy.) Je fakt, že mazat příspěvky, které jsou součástí nějaké debaty není úplně ideální, v odkázaném tématu jsem taky nechápal, na koho M@rvin reaguje a byl jsem trochu zmatený. Skoro všechny body by mohl vyřešit systém, kdy editujete svůj příspěvek a nějak vhodně označíte, že váš výpočet je špatný – aby případný čtenář nemusel číst špatné řešení, ale aby neztrácel případné souvislosti. Mohl bych na to udělat i nějakou BB značku. Myslím, že je to téměř ideální řešení. Neřeší to pouze jedno: „Niekedy to samozrejme robím preto, že by som sa od hanby prepadol“ :-).

2+2=4

#2 21. 05. 2009 01:35

Kondr
Veterán
Místo: Linz, Österreich
Škola: FI MU 2013
Pozice: Vývojář, JKU
Reputace:   38 

Re: Kdy povolit mazat příspěvky?

Myslím, že úříspěvek upravit, na jeho začátek doplnit, co bylo upraveno a pak na konec diskuse dopsat něco jako "↑↑ Uživatel:Zdravím, díky za připomínku, upraveno", je použitelné řešení, nevidím moc důvod něco programovat (pokud teda nemáš nepřekonatelný syndrom zkouškového). OT: Funkce "moje témata" je fajn -- přišel jsem díky ní na to, že se v 97% případů přiživuju na cizích tématech :) už bych  zase mohl nějaké svoje založit ...

BRKOS - matematický korespondenční seminář pro střední školy

#3 24. 05. 2009 01:53

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Re: Kdy povolit mazat příspěvky?

> nevidím moc důvod něco programovat
Já spíš myslel něco easy, jako doplnit šablonu v podobě BB tlačítka.

> pokud teda nemáš nepřekonatelný syndrom zkouškového
Už jsem přešel do stádia 2: „zítra zkouška a já nic nevím“ :-).

2+2=4

Zápatí