Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
V tomto tématu padly tyto poznámky:
M@rvin napsal(a):
To ADMIMS: možná by nebylo od věci zamyslet se nad návrhem zákazu mazání příspěkvů, které nejsou poslední v tematu, toto právo by meli mýt právě jem Moderátoři.
lukaszh napsal(a):
Nevidím dôvody pre zákaz mazania. A reakcia Mariana mi príde celkom rozumná. Ja tiež po upozornení radšej príspevok zmažem. Nie každý môže dočítať vlákno do konca a zoberie si to (zlé) čo potrebuje. Niekedy to samozrejme robím preto, že by som sa od hanby prepadol ;-)
Jak z toho ven? Mažete často příspěvky „uprostřed“ stránky? Nebo jenom když se jedná o poslední příspěvek? (Pravděpodobně dvojité poslání téže zprávy.) Je fakt, že mazat příspěvky, které jsou součástí nějaké debaty není úplně ideální, v odkázaném tématu jsem taky nechápal, na koho M@rvin reaguje a byl jsem trochu zmatený. Skoro všechny body by mohl vyřešit systém, kdy editujete svůj příspěvek a nějak vhodně označíte, že váš výpočet je špatný – aby případný čtenář nemusel číst špatné řešení, ale aby neztrácel případné souvislosti. Mohl bych na to udělat i nějakou BB značku. Myslím, že je to téměř ideální řešení. Neřeší to pouze jedno: „Niekedy to samozrejme robím preto, že by som sa od hanby prepadol“ :-).
Myslím, že úříspěvek upravit, na jeho začátek doplnit, co bylo upraveno a pak na konec diskuse dopsat něco jako "↑↑ Uživatel:Zdravím, díky za připomínku, upraveno", je použitelné řešení, nevidím moc důvod něco programovat (pokud teda nemáš nepřekonatelný syndrom zkouškového). OT: Funkce "moje témata" je fajn -- přišel jsem díky ní na to, že se v 97% případů přiživuju na cizích tématech :) už bych zase mohl nějaké svoje založit ...
> nevidím moc důvod něco programovat
Já spíš myslel něco easy, jako doplnit šablonu v podobě BB tlačítka.
> pokud teda nemáš nepřekonatelný syndrom zkouškového
Už jsem přešel do stádia 2: „zítra zkouška a já nic nevím“ :-).
Stránky: 1