Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Alivendes: Já jsem zase dnes ráno vstával před sedmou, pak jsem pět minut škrabal auto, ale zaboha z toho nemůžu vypočítat, v kolik půjdu na oběd. :-)
↑ musixx:
podle Lážovské autority už můžeš obědvat - oběd v poledné jsem ochotna tolerovat pouze za předpokladu, že se vstavalo v 5 a šlo se pracovat na pole.
Kterou další kapitolu vašeho klasika mi naasociovalo toto téma?
---
vstavala jsem před sedmou, auto jsem neškrabala, řidičák nemám a do práce chodím pešky (40 min přes zasneženou Opavu - absolutní nádhera), a celé dopoledne se připadám jako dílo našeho klasika + (originál) a poštovní úřad zároveň. Poslouchám. Pozdrav :-)

↑ jelena:
Zdravím:-)
Auto mám(e), řidičák mám, ale nejezdím (stihnou ostatní členové rodiny = 3 ks).
Do práce chodím rovněž pěšky přes celou dědinu (10 minut) (v 6:15 to taková nádhera není).
Zase kat. D je pro zákl. školy, takže to sem asi nepatří
Mimochodem zadání: http://web.natur.cuni.cz/cho/images/sto … 20v1.3.pdf
(stránka 13/25)
Prohrala jsem na celé čáře - jednoznačně vitězem soutěže o luštění textu místních uživatelů je kolega oo.
Vyluštit v dotazu od
Alivendes napsal(a):
ahoj hele mozna to je blbej dotaz ale kdyz mam u kvadru delku a sirku,jak vypocitam vysku ?
....ja pocitam kolik vazi cara a mam prave delku,sirku ...
že se jedná o zadání chemické olympiady D pro základní školy - na to opravdu nemám. Pro dnešek se vzdávám, zkusím zítra :-)
---
Ještě je zde literární dotaz: ↑ jelena:?
---
Komentář rozhodčího: ale zase máš navrch dodržování genderu, protože jak víš, holky rádi nemáme, tak jsem rád, že to dodržuješ. Za to jsou extra body :-)
Komentář ke komentáři - Děkuji za extra body, snad ještě mám naději se dostat do dalšího kola - kolegyně vzorně dodržela doporučení Váženého moderátora kolegy Kondra ohledně použití munulého času pro sloveso.