Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
"Mě by třeba zajímalo, jak jste se sem na forum vůbec dostali :-)"(c)
Cíleně jsem hledal(a) nějaké Matematické fórum. | 30% - 82 | |||||
Hledal(a) jsem pomoc s matematikou (jsem studující). | 37% - 101 | |||||
Hledal(a) jsem pomoc s matematikou (jsem vyučující). | 1% - 4 | |||||
Potřeboval(a) jsem řešení problému z praxe. | 3% - 8 | |||||
Fórum mi bylo doporučeno. | 5% - 14 | |||||
Jiná cesta, případně doplním v tématu "O nás :-)". | 4% - 13 | |||||
V čtenářském deníku mi chybela kniha "Stařec a moře". | 1% - 5 | |||||
Hledal(a) jsem zdroj řešení projektů svých studentů. | 0% - 2 | |||||
Hledal(a) jsem kružítko. | 5% - 15 | |||||
Už si nepamatuji. | 8% - 22 | |||||
Počet hlasujících: 228 |
↑↑ byk7:
:-) a tak, rozumím. To se dočteš v záznamech z předchozích ročníků. Ohledně Tvého přislibu - věřím, že se dočtu v záznamech z budoucích ročníků :-)
-----------------------------------------
Srdečná gratulace BakyX(ovi) k výtečnému umístění v krajském kole MO :-) a děkuji všem kolegům, kdo přispěl k přípravě našeho velmi zdatného kolegy!
----------------------------------------
Můj pokus ziskat od kolegy Hanise informace o průběhu opavského Naboje nebyl dost úspěšný, tak snad z jiných zdrojů. V každém případě působení týmů MGO bylo úspěšné a gratulace :-)
↑ byk7:
To jsem snad napsala - není to žádná zmínka, ale velmi radostná zpráva. Pravda, trochu opožděna (myslela jsem, že výsledky se vyhlašuji 11.04, ale bylo to dřív).
-------------------------------------------------
Tady jsem se ptala, zda se někdo hlasí na pozici archiváře, případně na pomoc nastěnkářům.
↑ byk7:
teď to máš již jako informaci ověřenou přímo od zdroje :-)
Také jsi se mohl vzchopit, založit si téma "Jak vám jdou olympiády apod." a popřesouvat OT příspěvky (dle vzorů dalších drsných Moderátorů).
Vzkaz: EDIT: děkuji kolegovi Zdeňkovi za opravu.
Zdravím :-)
Rozcvičil jsem se na bruslích a v září si možná půjdu trochu zaběhat. Přihláška odeslána, můžu začít trénovat.
Kdo uhodne, proč je moje startovní číslo 195996, získá u mě naprosto bezcenné body.
↑ halogan: já to uhodl, ale že jsou ty body bezcenný, tak mi nestojí za to to sem psát:)
Náš kolega BakyX 1. miesto , plný počet bodov v Krajskom kole FO (vyššie kolo pre jeho kategóriu neexistuje...) - veľká gratulácia. WOW!
↑ BakyX:
Gratulujem a klobúk dolu ;-)
Gratuluju kolegovi Bakyx.
A potřebuju pomoc s emaily od 9:00 20.dubna se mi nepodařilo kolegovi Bakyx poslat žádný email.
Zkusil jsem asi 10krát a vždy se mi vrátila zpráva od MAILER-DAEMON@zoznam.sk
Zprávu pro baky.x@zoznam.sk nebylo možné doručit.
Důvod nedoručení naleznete níže v této zprávě.
Předem děkuju za odpověď
Zdravím vás :-)
↑ BakyX:
gratulace k úspěchu a děkuji všem, kdo k tomuto úspěchu přispěl dobrou radou nebo jinak :-)
↑ byk7:
gratulace k 5. změně titulku :-)
↑ ruamaixanh:
takovou potíž jsem měla, když jsem na adresu se @zoznam.sk dála odpověd jako "odpověd na tento mail, který došel z fóra". Potom pomohlo, když jsem napsala novou zpravu, do které jsem adresu vložila (vepsala). Tak také nešlo?
Posílala jsem dnes v pulnočních hodinách BakyX mail z adresy na @seznam.cz, žádnou zpětnou hlášku dosud nemám.
↑ Dana1:
gratulace k zasloužené 100 :-)
----------------------------------------------------------------------------------
Pokud bude číst někdo z Velitelů:
- kolega BakyX přes jiné komunikační prostředky navrhl, abych připomenula jeho nápad na "Vzkazovník". Tak připomínám.
- sama nevím, jak by to fungovalo - pochybuji, že na to je funkce. Kdo chce dostávat vzkazy, má fungující mailovou schránku (případně předpokládá se, že je dosažitelná jinak :-).
- úplně jednoduchá možnost je založit si své téma a do podpisu dat, že zde mi můžete zanechát vzkaz.
Jinak nevím. Pokud někdo má rozumný nápad, tak to prosím napíště do Připomínek a nápadu, děkuji.
Pro váženého Admirátora Pavla B.: do Připomínek to nepíší, protože z reálu vím, že různé nápady, které neumím zrealizovat nebo navrhnout něco použitelného, jen zatěžuji. Omlouvám se, že nedodržuji vnitřní řád. No vážně :-)
---------------------------------------------------------------------------------
Pohodové prázdniny přeji :-)
Zdravím vás,
zvyraznila jsem téma "Maturity" v sekci SŠ.
Každým rokem těsně v období u maturit (a u reparátů - to však teď nepřipomínám :-) je taková speciální atmosfera. Moje otázka - uvolníme trochu pravidla (jen ve ve smyslu bodu 3) na toto období pro kolegy, kdo se přihlásí v tématu?
Byla bych pro, ale především záleží na názorů ostatních kolegů, děkuji.
---------------------------------
Samozřejmě do tématu se můžete přihlasit i jen tak nebo i jinak :-) děkuji.
Všem pohodové maturity přeji.
↑ BakyX:
sice nevím, proč by měl :-) ale poslala jsem mu nepříliš vážný mail, aby doplnil statistiky ohledně podstatných údajů o členech fóra.
Tedy až vyvstane požadavek přeložit názvy zvířát do angličtiny, tak se toho ujmeš :-)
Zdravím.
:-)
jelikož nástěnky se tak hned nedočkám... Novinky:
1) prezenční listina v tématu "O nás :-)" dosáhla 100,
2) kolega FailED je na pozici Q, gratuluji a přeji, aby se objevilo i pokračování pohádky,
3) kolegové vážený Moderátor Zdenek1 a vážený Admirátor Pavel B. překročili "kulaté" počty reputací, cestou však ziskáli i bojové trofeje (-).
4) kolegové Phate a mudrnudl vytvořili vzorové téma, jak má probíhat spoluřešení, děkuji :-)
5) vážený Moderátor kolega Kondr pokračuje v nácviku sčítaní čísel do 10. Sice není , ale 4 roky působení na fóru (za co velmi děkuji :-) jsou mu velmi ku prospěchu. Nám ovšem více.
6) kolega stuart clark mi ještě neodepsal.
Dnešní výběr.
↑ jelena: Zdravím, pravda, fórum funguje jen 4 (a půl) roku. V zapomněnkách jsem to spravil. Počítání do desíti jsem vzdal, přes prázdniny nebudu počítat, ale kreslit.
Tak poslušně hlásím, že dnešním dnem asi skončilo mé vysokoškolské matematické vzdělání. Úspěšně jsem složil zkoušku z matematiky IV a žádnou další matematickou teorii asi absolvovat nebudu.
Karlíne, budeš mi chybět. Byly to fajn dva roky.
↑ Stýv:
Možná na magistrovi, teď budu mít jiné starosti. Docela zvažuju něco typu teorie grafů a tak. V ekonomii se to příliš nepoužívá, ale proto by mě to i zajímalo.
Prozatím si dám pauzu.
↑ halogan:Srdečne blahoželám, ale asi sa s matikou nelúčiš nadobro, však? Veľa úspechov prajem! :-)