Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím a děkuji za přání a kolegovi (Hanisovi?) za aktualizaci nástěnky.
Je to spravodlivé? :-)
:-) není - Brňací zas byli ve výhodě, co se tyče dosažitelnosti místa setkání (zejména, když nekteří, např. já, nehledají snadných cest a závěr cesty z Opavy absoluvuji takto).
Tento bod (místo setkání) byl jedním z bodů projednaných na srazu. Zbytek přepíší a umístím náhled na zápis, stejně tak jako poděkování Vačici za služby (má k tomu někdo výhrady a připomínky?). Jinak hlásíme pozdní, ale úspěšný návrat do Opavy, děkuji organizátorce a účastníkům, kolegovi Zdeňkovi za vzácné umělecké dílo s podpisem, kolegovi Hanisovi za doručení hry pro 2.A MGO a speciální poděkování hodnému odvozu.
↑ Lukee:
Tak to jsem zvědavý :-D
↑ Lukee:
Děkuji za splnění bodu číslo 2 :-D
↑ Aquabellla:
Zdravím, ale co byl přesně bod 2) ze setkání?
Já nic nového nevidím (asi jsem oslepl)
PS: Jinak setkání se vydařilo (alespoň z mého pohledu a z pohledu mého staršího bratra)
↑ Cheop:
Změna je zde:
PS: Taktéž jsem ráda za vydařené setkání, poznání nových lidiček, přestože jsem si je představovala úplně jinak :-)
Zdravím v tématu,
zápis bude brzy (včera jsem byla zaúkolována Hodnou dcerou ukládáním jablek a truhlíku, hledáním nějakého neexistujícího prostírání, což vyvolalo globální úklid, tak jsem se u plácku zastavila jen po cestě mezi úložními prostory).
Vrchní Velitel napsal(a):
Nástěnku jsem aktualizoval já.
pravda, nástěnku dokáže aktualizovat pouze čtenář Manuálu a čtenářů je pouze 2 :-)
↑ Aquabellla:
Nevím o čem mluvíš, ale jsem rád, že ty ses stala moderátorkou ;-).
↑ Pavel Brožek:
Jůů, to vypadá hezky :-)
Jen tvůj profil zošklivěl, bez nápisu... :-P
↑ Pavel Brožek:, ↑ Aquabellla:
přestaňte si laskavě nadávat do Moderátorů a oslovujte se navzájem slušně: "milá kolegyně", "vážený kolego", nebo vás oba vylepím na nástěnku (je tam volný řádek). A používejte jen povolené výrazové prostředky.
↑ Pavel Brožek:
proč máte s Vrchním Velitelem odlišný výstup, když někomu odstraňujete titulek - viz profil kolegy, který není Tonda, a Tvůj?
Přenechávám s takto globálním problémem a jdu psát ten zápis :-)
↑ jelena:
Milá kolegyně, máš ma mysli to, že nejsem_tonda má pod jménem ještě prázdný řádek? Měnil jsem to v databázi (nejsem moderátor, tak jinou možnost nemám :-) ) tak, že jsem si tam dal mezeru. Lukee tam asi dal pevnou mezeru a chová se to jinak. Teď koukám, že to mám kvůli tomu rozhozené v profilu (a nejspíš jsem to tak měl už hodně dlouho :-) ) – skutečné jméno se mi zobrazuje v řádku pro titulek. No nechám to už být :-).
↑ Pavel Brožek: Já jsem to měnil normálně v administraci a když tam dám mezeru, tak se to bere jako prázdné místo a dle „Ponechejte prázdné pro zachování výchozího nastavení.” se tam zobrazí některý z běžných titulků. Takže přístup do databáze ti ještě funguje? :-)
↑ Pavel Brožek:
vážený kolego,
máš ma mysli to, že nejsem_tonda
:-) ano, nejsi.
No nechám to už být :-).
To je rozumný přístup.
---------------------------------------------------
Zápis z 2. řádného Setkání dne 13.10.2012 Veselá Vačice, Brno
Přítomni: (bez multiuživatelského označení): Zdenek1, Aquabellla, Lukee, Pavel Brožek, OiBobik, Honzc, Hanis, Cheop, Hodná dcera s doprovodem, Jelena
Zdárný průběh setkání přáli: Ondřej, Janča361, Pietro
První 2 hodiny nevím, co se dělo, protože jsem obhlížela moravské vinohrady, tak prosím doplňte, pokud bylo něco podstatného. Potom jsme shlédli autentický zápis z minulého roku a vyposlechli pozdrav poslaný od Lukáše M.
Splnění úkolů minulého roku: - úkoly
↑ Pavel Brožek: Já jsem si nebyl jistý a myslím, že jsem pak dodal, že jsem asi zrušil jen FTP (to by mělo být zrušené). FTP jsem totiž mohl zrušit jedním kliknutím v administraci a víc se o to nestarat, u databáze bych ještě musel rýpat do configu fóra, to se mi už nechtělo :-)).
Jen abych si ujasnila:
vážený kolega Pavel B. napsal(a):
Ano, funguje, sám jsem byl překvapený, vzhledem k tomu, že jsi na srazu říkal, že už to fungovat asi nebude :-).
to je ten moment, čemu se měl radovat, nebo je toho více?
↑ Pavel Brožek:
no nějak esteticky. Když napíšeš Ano, potom edituješ na Ne a u toho románové vydání o editování a ještě v neladicím písmu. A tak.
--------------------------------------------------------------
2 organizační dotazy:
1) Provedeme řádné hlasování a nařídíme Bellle, že bude Moderátorka? Jsem pro.
2) Úkoly se opět povaluji všude - nějaké "řízení projektů" by asi bylo příliš vznešené - nemůžeme se dohodnout na jednom místě, kam zapíšeme? Navrhovala jsem tabulku s odkazy na MatWiki. Něco jiného?
Děkuji.
↑ jelena:
Jsem jednoznačně proti. Takovou zodpovědnost bych na zádech neunesla. Věřte mi, neplnila bych moderátorskou práci dobře... pro dobro fóra, tento bod odstraňte z organizačních dotazů :-)
↑ Aquabellla:
:-) máš ovšem výborné kvalifikační předpoklady - reaguješ jako kolega Stýv. Také:
a) je to již třetí oficiální nabídka, co dostáváš,
b) tady se volalo po ženské ruce,
c) zodpovědnost není na zádech, myš ovládáš pouze jedním prstem (jak mi bylo odborně vysvětleno),
d) potom si můžeš sama měnit titulek (a nejen sobě),
A pořád máš naději, že neprojdeš přes řádné hlasování :-) Já ho tedy založím a pak se uvidí.
Trochu OT, ale když už jsem u toho Generálního štábu - pobavil komentář o zdravotním stavu a ještě.
↑ Aquabellla:
Titulek jsem ti zrušil, stejně ho určitě brzy dostaneš oficiálně :-).
Zdravím, přemístěno OT z tématu a zkontrolovala jsem plnění usnesení srazů, děkuji za připomenutí :-)